Vásárlási és szállítási feltételek

Regisztráció

Ahhoz, hogy Ön érvényes megrendelést tudjon leadni, regisztrálnia kell webáruházunkban. Ezt csak az első alkalommal kell elvégeznie. A regisztrációhoz adja meg e-mail címét és egy jelszót, majd kattintson a Regisztráció gombra.

Ezután webáruházunk automatikusan kiküld Önnek egy visszaigazoló e-mailt választott felhasználónevével. (Előfordulhat, hogy freemailes email címre csak órákkal később érkezik meg az email!).

Ezek után e-mail címe és a megadott jelszó segítségével tud belépni a webáruházba. Jelszavát a felhasználó fiókban Fiókom/jelszó megváltoztatása linkre kattintva) lehetősége van megváltoztatni.

A Fiókom menüpont alatt, belépés után kérjük, adja meg számlázási és szállítási címét, hogy a megrendeléseket teljesíteni tudjuk!

Ha elfelejtette jelszavát, kérjük, kattintson az Elfelejtett jelszó gombra.

Amennyiben esetleg nem érkezne meg az e-mail fiókjába a regisztrációval/új jelszóval kapcsolatos automatikus üzenet, kérjük jelezze telefonon vagy e-mailben Ügyfélszolgálatunknak, hogy mielőbb megoldást tudjuk találni a problémára!

A regisztrációval a felhasználó egyrészt elfogadja az Adatvédelmi nyilatokozatot és a Vásárlási és szállítási feltételeket, valamint hozzájárul ahhoz is, hogy a webáruház működésével kapcsolatban szükség esetén e-mailben tájékoztassuk. Ez nem minősül hírlevél feliratkozásnak, szervesen kapcsolódik a regisztrációhoz, így leiratkozni sem lehet erről az értesítési lehetőségről! A regisztráció ellenben bármikor törölhető.

Különleges akcióink és egyéb érdekes, a Megrendelő érdeklődésére számot tartó információk eléréséhez külön kell feliratkozni hírlevelünkre (amiről természetesen bármikor le lehet iratkozni)!

Bejelentkezés

A későbbiekben a belépéshez már csak a felhasználónevét és jelszavát kell beírnia a megfelelő rovatokba. Ezután a Bejelentkezés gombra kattintva belép a webáruházba és a rendszer fogadja megrendeléseit.

Fizetési módok a webáruházban

A megrendelt termékeket a vásárlónak lehetősége van utánvéttel vagy előre utalással kifizetni. Ezt a rendelés során a Pénztár menüben a Fizetési mód alatti lehetőségek kiválasztásával lehet beállítani.

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak és 27% áfát tartalmaznak. Áraink forintban értendőek! Csomagolási költséget nem számítunk fel. A számlát a kiküdött csomag tartalmazza.

Fizetés utánvéttel

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a megrendelt termékek árát a kézbesítőnek/postásnak kell kifizetnie. Ha a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik otthon, a futár felhívja Önt a megadott telefonszámon, és még egy alkalommal megkísérli átadni a csomagot.

Fizetés banki átutalással

Előre történő utalánál kérjük, hogy a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel a megrendelése számát (a visszaigazoló e-mail tartalmazza), hogy a beérkező utalást egyértelműen be tudjuk azonosítani. Amennyiben a közlemény rovatba nem tünteni fel az azonosítót, az ebből adódó késlekedésért a Megrendelőt terheli a felelősség.

Bankszámla számunk: CIB Bank 1070050542771003-51100005

Megrendelés lemondása

A megrendelést követő 24 órán belül lehetősége van lemondani a megrendelt termékeket. Kérjük, lemondási szándékát a absolutelive01@gmail.com e-mail címen és telefonon (+36 70 615 2734) is jelezze! Ebben az esetben a Megrendelőt semmilyen költség nem terheli, a megrendelt termékek kiszállítása nem történik meg.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a Magyar Posta vagy a GLS futárszolgálat kézbesíti Magyarország területén.

Általános kiszállítási idő a megrendeléstől számított 3-5 munkanap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, általában 8-tól 17-óráig. A futárszolgálat a kézbesítést napján SMS értesítést küld a csomag érkezéséről.

A postaköltség utánvéttel 1.500 Ft-ba, banki előre utalással való fizetéssel 700 Ft-ba kerül.
5.000 Ft feletti rendelés esetén, Budapest területén belül a kiszállítást a Gubavit Bt. ingyenesen vállalja.

Egymástól távollevők között kötött szerződés

Ön a Megrendelése elküldésével és annak a webáruházat működtető Gubavit Kft.. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormány rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Gubavit Kft., 1138 Bp. Tomori u. 19. .; (adószám: 22174112-2-41 ; cégjegyzékszám: 01-06-769637; Telefon: +36 70 615 2734), mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint vásárló között az alábbi feltételekkel:

A szerződés nyelve magyar. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül, melyeket levelezőrendszerünkben és a webáruház adminisztrációs felületén eltárolunk, így utólag is visszakereshető.

A Szállító köteles postai úton, vagy futárszolgálati kiszállítás útján a Megrendelő által kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mailben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot Vevővel, hogy a továbbiakat egyeztetni tudják.

A Megrendelő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött e-mailes visszaigazolásban, illetve a mellékelt számlán feltüntetett vételárat – mely esetenként a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazhatja – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. A Szállító fenntartja jogát, hogy üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. A változtatás a közzétételt követő 10. naptól hatályos. Valamint a Szállító a megrendelés teljesítését akár külön indoklás nélkül, bármikor megtagadhatja, de erről értesítést köteles küldeni a Megrendelőnek.

Vásárlástól való elállás joga

A Megrendelő az áru átvételét követő 14. napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti, bontatlan, sérülésmentes csomagolásban érkezik vissza a Gubavit Kft-hez. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles írásban jelezni a absolutelive01@gmail.com e-mail címen.

Vásárlástól való elállás esetén a webáruházat üzemeltető Gubavit Kft. köteles a vevő által kifizetett összeget (a termék árát, illetve a postázási költséget) haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaérkezését követő 14 napon belül visszatéríteni. A visszatérítés abban a formában történik (készpénz, utalás, rózsaszín utalvány, stb), amiben a Megrendelő a fizetési kötelezettségét teljesítette.

A termékek visszajuttatásának teljes költségét a Megrendelőnek kell viselnie. A Megrendelő köteles a felmondás bejelentésétől számított 14 napon belül visszajutattni a terméket.

 

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

 

ÁLTALÁNOS CÉGES ADATOK

Gubavit Kft 

Székhely:  1138 Budapest Tomori utca 19

Telephely: 1151 Budapest Székely Elek utca 11

Adószám: 25356872-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-270441

Bankszámlaszám: 10700505-42771003-51100005

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT +36-70-615-2734 vagy +36-70-341-8006