ZERO BAR protein szelet – csokoládé és szilva ízben 50 gr

11 400 Ft

FEHÉRJE PÓTLÁSA CUKOR NÉLKÜL
– sportoláskor
– fogyókúra alatt
– nasolóknak
– glutén-érzékenyeknek
– tejcukor-érzékenyeknek

Készleten

    zero bar biotech csoki szeletek
 
Ha fontos számodra a minőségi fehérjebevitel – mert sportolsz, az izomtömegedet szeretnéd növelni, fogyni szeretnél, vagy éppen nem fogyasztasz húst, – úgy azt gyorsan és praktikusan oldhatod meg a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelettel, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához.  Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatjuk. A terméket E-vitaminnal dúsítottuk, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A BioTechUSA Zero Bar egy kiemelkedő, 45%-os fehérjetartalommal és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk:
0 % – glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes. 
 
100% ÉLVEZET
 
 

                                                                            1 SZELET ZERO BAR- 50 g 

  • 188 kcal
  • 22,5 g fehérje*
  • 6 g szénhidrát
  • 0 g cukor
  • 7,5 g zsír
  • 6 g rost
  • 136 mg nátrium
  •  4,2 mg E-vitamin

*Átlagos fehérjetartalom, kivéve a csokoládé ízűeket, melyek fehérjetartalma 40%, 20 g.

MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk, vagy ha idősödünk.

 

MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?

A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.

A Zero Bar az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

ÍZEK : eper-banán, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta, csokoládé-szilva, csokoládé-mogyoró, csokis süti, csokoládé-kókusz, csokoládé-karamell, csokoládé-marcipán

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Fogyassz 1 szelet Zero Bar-t edzés után vagy a nap folyamán bármikor!

KISZERELÉS : 50 g  – (1 szelet)

ÖSSZETEVŐK: CAPUCCINO ÍZŰ MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ SZELET ÉDESÍTŐSZEREKKEL.

Zero Protein Blend (tejsavófehérje izolátum, tejfehérje izolátum, tojásfehérje), kókuszzsír, frukto-oligoszacharidok, nedvesítőszer (glicerin), édesítőszerek (maltitol, szukralóz, szteviol glikozidok), kakaópor, víz, ropogós részek (hidrolizált szójafehérje izolátum, tejsavó fehérje koncentrátum), csokoládé darabok [kakaómassza, édesítőszer (maltitol), kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma], emulgeálószer (szójalecitin), zselésítő anyagok (karragén, káliumklorid), aromák, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), tartósítószer (kálium-szorbát), DL-alfa-tokoferil-acetát. Mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

 

TÁPÉRTÉK ADATOK 100 GRAMMRA (1 ADAG: 50 g): Energia 1575 kJ/377 kcal, Zsír 15 g, amelyből telített zsírsavak 5.0 g, Szénhidrát 12 g, amelyből cukrok 0 g, amelyből poliolok 6.5 g, Rost 12 g, Fehérje 45 g, Só 0.68 g, E vitamin 8.3 mg (69%*). * Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap, hó, év): lásd a hátoldalon a terméknév feletti fehér mezőben.

TÁROLÁS: száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, napsugárzástól védve.

SZÁRMAZÁSI HELY: EU                                 

Tömeg 1.26 kg
EGYÉB ÍZEK

eper-banán, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta, csokoládé-szilva, csokoládé-mogyoró, csokis süti, csokoládé-kókusz, csokoládé-karamell, csokoládé-marcipán