Dr Kelen SelfSun Dark Tan mély barna – önbarnító krém – 150 ml

1 351 Ft


DR KELEN TERMÉKEK

JELLEMZŐK 
TERMÉSZETES összetevők
Gyógyszerészek fejlesztése

HYPOALLERGÉN termék

Készleten

Kategóriák: ,

Dr KELEN SELFSUN ÖNBARNÍTÓ TERMÉKCSALÁD

SELFSUN Dark Tan önbarnító 

Válassz bőrszínednek megfelelő krémet: normál bőr esetén: Tan, sötétebb bőr esetén: Dark Tan.


Sötétebb, már barnult bőrre

A teljesen ártalmatlan önbarnító használatával foltmentesen érhető el a dekoratív, csábító bronzos bőrszín. Egyedi hatóanyag-kombinációja, bőrbarát összetétele biztosítja, hogy arcra, testre egyaránt felvihető. Napallergiás, pigmenthiányos és anyajegyes bőr esetén is bátran használható.

Használata mellett szoláriumozhat, ill. napozhat bőrtípusának megfelelő aktivátor ill. napozókészítmény használatával.


Gyógyszerészek által fejlesztett termék. 

Aktív anyagai: DHA, Erythrulose, E-vitamin


FONTOS JELLEMZŐK

 

Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz. 

HYPOALLERGÉN termék.

UV mentes

 


A 100%-ban magyar tulajdonú céget dr. Kelen András és felesége dr. Kelen Andrásné dr. Murányi Ágnes (mindketten gyógyszerészek) 1992-ben alapították azzal a céllal, hogy a legkorszerűbb összetételű, természetes és innovatív kozmetikumokat fejlesszenek és gyártsanak egészségtudatos felhasználók részére. Azóta szintén gyógyszerész fiuk és közgazdász lányuk is a dinamikusan fejlődő és növekvő családi vállalkozásban dolgoznak, biztosítva ezzel a szakmai folytonosságot és sok köszönhető a munkájuk iránt elkötelezett kollégáknak. 


Speciális „problémamegoldó”, egészségmegőrző termékeik fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektetnek a természetes növényi hatóanyagok alkalmazására, valamint a tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek használatának elkerülésére.

Büszkék arra, hogy termékeik klinikai, dermatológiai és hypoallergén vizsgálatokkal rendelkeznek, így csak kiváló minőségű és hatékony készítmények kerülnek Dr.Kelen márkanév alatt az egészségtudatos felhasználókhoz.

Valamennyi termékük az egész EU-ban elfogadott engedéllyel rendelkezik.


SELFSUN TERMÉKEK

Egészséges barnulás festékanyagok és UV sugárzás nélkül, foltmentesen. 

Napallergia, fényérzékenység és anyajegyes bőr esetén is bátran használhatod.

Nem károsítja, nem öregíti, nem szárítja a bőrt, mivel hatóanyaga a bőr legfelső, elhalt sejtjeivel képez természetes színreakciót.

 

Arcra és testre történő egyenletes felvitelét követő 3-5 óra múlva (ún. time-tan-effect) alakul ki a "felkent" barnaság.

A bőr természetes hámlásával a barnaság eltűnik, "lekopik", ezért a tartós, egyenletes barnaság megtartásához az önbarnító alkalmazását 3-5 naponként ismételni szükséges.

Tipp: önbarnítás előtt radírozd át az egész tested, ezzel elkerülheted, hogy a szarusabb részek – például a könyök és a térd – sötétebbek legyenek a bőröd többi részénél, és tartósabb barnaságot érhetsz el.

Várandósság és szoptatás alatt is biztonsággal használható, nem jelent veszélyt a magzatra vagy a csecsemőre.


 

Tömeg 6 kg
EGYÉB ÍZEK

meggy

KISZERELÉS

1000 ml = 1 liter

CSOMAGOLÁS

6 db 1000 ml-es palack