Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A Regisztráció során megadott személyes jellegű adatok kezelésénél figyelembe vesszük a törvényi előírásokat. A Regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek ki nem adjuk. A Felhasználóktól elkért minimális személyes jellegű adatokra csupán az oldal (pl.: a Keresések) megfelelő működéséhez, illetve a megrendelések teljesítéséhez szükségesek.

A gubavit.hu látogatása és használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza a törvényi előírásoknak megfelelően.

A weboldalon megjelenő reklámok esetenként más weboldalakra mutató linket tartalmazhatnak, amivel kapcsolatosan jelen weboldal üzemeltetője sem adatvédelmi, sem másmilyen felelősséggel nem tartozik. Az esetleges átkattintások során személyes adatok nem kerülnek átadásra.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók legalább 10 nappal a módosítást megelőző előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról az alábbi linken tekinthető meg:http://www.mkih.hu/torvenyek/t9200063/t9200063.htm


 

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető Ügyfélszoláglatát a Kapcsolat menüpont alatt.